Můj kamarád skory pro vás vytvořil test. Moc mu děkuji.

Odpovědi zasílejte na e-mail:
i.love.survivor@email.cz  
1) V jaké sérii vyhrála Parvati Shallow?
Kdo přežije : Mikronesie
Kdo přežije : Cookovy Ostrovy
Kdo přežije : Hrdinové vs Zloduši

2) V kterém roce se začalo vysílat Kdo přežije a na jakém kanále?
        a.     2004,TV prima
        b.     2000,TV nova
        c.      2000,TV Prima Cool

3) Kolik dní trvá jedna série?
        a.      35 dní
        b.      37 dní
        c.       39 dní 

Tak jste znalci, nebo máte v těch nejzákladnějších věcech mezery? Doufám že se první test líbil.

Vítejte na mém webu

A jste tu. Na mých úžasných stránkách o nejlepší soutěži jaká kdy proběhla.

Kdo přežije (Anglicky Survivor) je americká reality show. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední Trosečník". V sekci "co by jste měli vědět o survivoru" jsem popsala hlavní věci, které se ve hře objevují.

Již bylo natočeno 25 sérií a to od roku 2000, ale chystají se další.

Jestli máte rádi Survivor tak jako já, jsou tyto stránky jako dělané pro vás.

Budu ráda, když vám tyto stránky pomohou proniknout do světa Kdo přežije.

Ještě takové mé přiznání. Neviděla jsem všechny série, to se musím přiznat. Viděla jsem: Austrálii, Guatemalu, Panamu, CI (Cookovy ostrovy), Fidži, Čínu a Mikronésii. Z ostatních jen ukázky nebo díly v angličtině.  :-)

Když si s něčím nebudete vědět rady, napište mi. Neříkám, že jsem nějaký znalec Survivoru, ale přece něco vím.

Díky za všechny kladné komentáře na moje stránky. :-) 

Mimochodem, když k něčemu napíšu, že si "myslím" znamená to, že si nejsem jistá. :-)

S pozdravem Linduš

Pod textem je video, které vás seznámí se soutěžícími v 25. řadě nezvané Survivor: Philippines

Koukám se tak na Kdo přežije a napadlo mě, že vypíšu nějaké hlášky.

• "Elvis je možná král rock´n´rollu, ale já jsem královna, drž hubu." (Guatemala)
  • "Zatím měli Bobby s Brucem párty v kabibudce" (Panama)
  • "Tak zavoláme Jeffovi na jeho Jeffovskej telefon..." (Fidži)

O všem možném

Titulek: Wi Fi Сетевые Карты Vložil: CharlesWar Datum: 17.04.2025

Titulek: Вилочные Погрузчики Vložil: ThomasBub Datum: 16.04.2025

Стол устойчивый, подъёмный механизм обеспечивает плавное движение груза, мобильный. В компании «Адванта-М Сибирь» в Красноярске гидравлический стол вы купите по выгодной цене первого импортера! Оформляйте заявку онлайн, и мы зарезервируем товар на складе!
Грузоподъемность. Максимальная высота подъема. Минимальная высота подъема. Габариты платформы. Скорость подъема.
Вы можете оценить товар.
Бережная доставка.
Еще -5%
Арт. 791988.

Titulek: forensic research of documents (handwriting). Also handwriting Vložil: Securityxhs Datum: 15.04.2025

elements (case, binding).

Titulek: Профессиональной Косметика Для Лица Vložil: Duanefaups Datum: 15.04.2025

Titulek: indistinct (even for a person Vložil: Sightrnd Datum: 14.04.2025

bride, Julie d'Angenne.

Titulek: characteristic for each Vložil: Broncovbr Datum: 12.04.2025

manuscripts underwent in the Middle

Titulek: Метиз 57 / производство и поставка метизов и крепежа Metiz57.ru Vložil: CurtisBon Datum: 10.04.2025

Производство и поставка - куплю сварную сетку производства Северсталь метиз ОСПАЗ со склада в г.Орел.
Продажа купить сетку сварную оптом и в розницу по низким ценам.
Полный каталог всей метизной продукции, описания, характеристики, ГОСТы и технические условия.
Офоррление заказа и доставка в сжатые сроки. Возможна отгрузка железнодорожным транспортом. Цены производителя.

Titulek: Прокладки Для Briggs Stratton Vložil: MarcuseminC Datum: 10.04.2025

Titulek: have a huge impact Vložil: Dormanncr Datum: 10.04.2025

(palimpsests). In the XIII-XV centuries in

Titulek: Складские Тележка Vložil: ThomasBub Datum: 10.04.2025

Проста в использовании, остановка на любом уровне. Подъемная платформа, или подъемный стол, представляет собой вид грузоподъемного оборудования, используемого для перемещения грузов вертикально вверх. Подъем осуществляется гидравлическим способом.
Грузоподъемность: 4000 кг.
Цена: 146 880 руб.
Столы с наклоняемой платформой.
Введите промокод ШЕСТЬ в корзине или назовите менеджеру по телефону и получите дополнительную скидку 6% от указанной на сайте цены. Скидка применяется при 100% предоплате счёта. Акция проводится до 31 марта или пока товар есть в наличии.
Вы можете оценить товар.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

Kontakt

Kdo přežije

LOKALITY NATÁČENÍ 1. - 16. SÉRIE

Tady se natáčelo

29.09.2012 20:09

Anketa

Líbí se ti mé stránky?

Ano (242)

25%